Αποστολές

Η εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε είναι η ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ.
Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός Ελλάδος.

Για συνολικές αγορές άνω των 39,00 €, η αποστολή των παραγγελιών είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα.

Για συνολικές αγορές κάτω από 39,00 €, το κόστος αποστολής των παραγγελιών είναι 3,00 €. Η αντικαταβολή σε κάθε περίπτωση χρεώνεται 2,00 €.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε συσκευασία δώρου, παρακαλούμε σημειώστε το στα σχόλια κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ:

Για το νομό Αττικής, ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας είναι 1 εργάσιμη ημέρα, για την υπόλοιπη Ελλάδα (χερσαίοι & νησιωτικοί προορισμοί) είναι 1 – 2 εργάσιμες ημέρες, και για τις δυσπρόσιτες περιοχές είναι 1 – 3 εργάσιμες ημέρες.
Όταν παρουσιάζονται προβλήματα στο οδικό δίκτυο της χώρας, καθώς και έντονα καιρικά φαινόμενα, ενδέχεται να υπάρχουν καθυστερήσεις στις παραδόσεις.
Όλες οι παραγγελίες που καταχωρούνται μέχρι τις 13:00, αποστέλλονται από την εταιρεία μας αυθημερόν. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται μετά τις 13:00, αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα, από την ημέρα που κάνατε την παραγγελία σας.
Σε περίπτωση που ξεχάσατε να κάνετε την παραγγελία σας εγκαίρως, παρέχουμε τη δυνατότητα παράδοσης της παραγγελίας σας το Σάββατο, με επιβάρυνση 3,00 € (ισχύει μόνο για το νομό Αττικής).

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ:

Προσπαθούμε να ενημερώνουμε συνεχώς το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, σχετικά με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Αν τυχόν κάποια από τα εμπορεύματα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-mail ή / και τηλεφώνου, εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος από την τοποθέτηση της παραγγελίας, ώστε να σας ενημερώσουμε για τον πιθανό χρόνο παράδοσής τους. Στην περίπτωση αυτή, έχετε τη δυνατότητα, εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δεν σας ικανοποιεί, να ζητήσετε την ανάκληση παραγγελίας του εν λόγω προϊόντος. Η τυχόν λοιπή παραγγελία σας μπορεί να εκτελεστεί κανονικά.