Τρόποι πληρωμής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

1. Πληρωμή με αντικαταβολή

Η πληρωμή με αντικαταβολή γίνεται στον αντιπρόσωπο της εταιρείας ταχυμεταφορών κατά την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας. Το ποσό της αντικαταβολής με το οποίο επιβαρύνεστε είναι 2,00 €.

2. Πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Η συγκεκριμένη επιλογή δεν είναι προς το παρόν ενεργή για τεχνικούς λόγους.

Επιλέγοντας να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον της Eurobank. Τα στοιχεία που καταχωρείτε, διατηρούνται μόνο στη βάση δεδομένων της Τράπεζας Eurobank, και δεν παραχωρούνται ούτε σε οποιονδήποτε τρίτο, αλλά ούτε και στο www.blue-neverland.gr.

3. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα για την παραγγελία σας στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Σε αυτή την περίπτωση, στο πεδίο “ΑιτιολογΙα” συμπληρώστε τον αριθμό παραγγελίας, καθώς και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Σε περίπτωση που η πληρωμή γίνεται διατραπεζικά (μεταξύ διαφορετικών τραπεζών), τα τραπεζικά έξοδα βαρύνουν εξ’ολοκλήρου τον πελάτη (επιλογή (OUR)). Σε κάθε άλλη περίπτωση, εφ’όσον το τελικό ποσό της κατάθεσης δεν αντιστοιχεί στην αξία της παραγγελίας, δεν θα γίνεται αποδεκτό και θα επιστρέφεται με έξοδα του πελάτη. Παρακαλούμε, μετά την κατάθεσή σας, επικοινωνήστε μαζί μας για την επιβεβαίωσή της.